Contactez-nous au

02/706.00.90

Welkom

OORSPRONGAlloson - Installation et gestion d’équipements

Toen ALLOSON in 1974 werd opgericht, was dit met de bedoeling foniesystemen in alle soorten gebouwen te plaatsen en te beheren. ALLOSON wist een uitstekende reputatie op te bouwen en sinds 1986 heeft ALLOSON haar activiteiten uitgebreid naar heel wat andere spitstechnologieën, bestemd voor alle sectoren, zowel openbaar als privé.

ERVARING

Reeds meer dan 20 jaar lang heeft ALLOSON haar activiteiten met succes gediversifieerd. De onderneming beschikt dan ook over een rijke ervaring ten dienste van iedereen. Of het om eenvoudige of complexe installaties gaat, steeds gaat ALLOSON op elke vraag in met de sereniteit eigen aan specialisten die zich de moeite getroost hebben uit elke professionele praktijk, geval per geval, de nodige lessen te trekken.

COMPETENTIE

Om op de technische en economische behoeften van de markt te kunnen inspelen, heeft ALLOSON teams gevormd met de vereiste managers en techniekers. Hechte teams, die hun kennis en vakmanschap in dienst stellen van elke klant, zodat elk project een succes wordt.

 

Alloson - ELEKTRICITEIT
 

ELEKTRICITEIT

voir plus

 

Alloson - VEILIGHEIDSYSTEMEN
 

VEILIGHEIDSYSTEMEN

voir plus

 

Alloson - KLIMATISATIE
 

KLIMATISATIE

voir plus